Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

DJI Support

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by kirby, Dec 14, 2015.

  1. kirby

    Joined:
    Dec 5, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
  2. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    7,729
    Likes Received:
    3,442
    If your Phantom doesn't go higher than 200 metres, it's a very unusual one.
    All P3s can go to 500 metres just as advertised.
    There is a user configurable limit in the app.
    Perhaps that's your issue. Have a look for that.
     
  3. kirby

    Joined:
    Dec 5, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Yes l have seen that,so l put in 500m still no good.
     
  4. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    7,729
    Likes Received:
    3,442
    It's all very well to complain and blame DJI but unless you can give more explanation it will be hard for anyone to help you.
    What have you done ... what happened?
    Are you by any chance trying to go straight up above you?
     
  5. zrherda

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    64
    Likes Received:
    25

    It also depends on a great deal of factors. Mine would not go much higher than that before I had the DBS Mod installed. The advertised range and height is under ideal conditions.