Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3 pro rc signal low

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by mikeh4883, May 26, 2016.

  1. mikeh4883

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    5
    Sorry messed up my post
     
    #1 mikeh4883, May 26, 2016
    Last edited: Jun 5, 2016
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,020
    Likes Received:
    5,599
    Location:
    US
    Can you share some more detailed information?
     
  3. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,144
    Likes Received:
    1,659
    Location:
    San Francisco, CA
    When do you get/see low signal?
     
  4. losman26

    Joined:
    Mar 21, 2016
    Messages:
    360
    Likes Received:
    84
    Xv ww11=


    Sent from my iPad using PhantomPilots mobile app
     
  5. mikeh4883

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    5
    Sorry guys sent message before adding details, this is new to me.
     
  6. xave

    Joined:
    Aug 7, 2015
    Messages:
    298
    Likes Received:
    136
    ImageUploadedByPhantomPilots1465128857.179481.jpg

    I'm assuming he means this error. I get it too
     
  7. mikeh4883

    Joined:
    Oct 18, 2015
    Messages:
    24
    Likes Received:
    5
    Yep that's it and when I fly P3Pro get total loss of transmission less than 100 meters. Screen goes blank, drone flies home. Only started when I had to update RC, Drone and DJI GO to 2.8.3.