Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Latest Phantom 3 RC firmware???

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Mario_SB, Nov 2, 2015.

  1. Mario_SB

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    365
    Likes Received:
    94
    Location:
    Santa Barbara, USA
    The DJI Go app is letting me know that an update is needed. What is the latest RC firmware for the Phantom 3 Pro controller and has anyone experienced any problems with it? Currently on iPad Mini 2 with latest iOS and latest DJI app. Thanks for any help and/or advice? :)
     
  2. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    The latest versions and Device is listed in my signature. No current problems with the present versions of the FW upgrades or App upgrades. Everything is working well.
     
    Mario_SB likes this.
  3. Darkfito

    Joined:
    Oct 29, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    HI!

    My rc shown me the symbol +.

    That is, shows: 1.4.30+

    what is? and as I remove it?

    Thank you!
     
  4. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    866
    Location:
    San Antonio, TX
    Don't mess with it -- just fly it-- don't remove anything the app installed on the controller.
     
  5. Mario_SB

    Joined:
    Oct 9, 2015
    Messages:
    365
    Likes Received:
    94
    Location:
    Santa Barbara, USA
    Thanks for the reply Bob. I'm gonna go ahead and update the controller later tonight.
     
  6. Poundofnuts

    Joined:
    Jul 6, 2015
    Messages:
    208
    Likes Received:
    34
    Let us know how it works.
     
  7. propeyes

    Joined:
    Jan 30, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    2
    I got an error. You can only update from the DJI Go if your firmware is 1.3.2 and higher. I did run into error updating from app. But what's weird is after it fail like the third time, just for grin, I connected everything again after power cycle of the RC and when to the firmware screen and show the new version even though I got Error Retry. Check see if indeed it did upgraded. Everything seems to be working fine.
     
  8. Darkfito

    Joined:
    Oct 29, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0