Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

DJI Go will still display battery life

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by mikesmiley, May 27, 2016.

  1. mikesmiley

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    452
    Likes Received:
    263
    Location:
    Sacramento, CA
    If you bind C1 or C2 to Battery Info, it's there when you press that button.
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,921
    Likes Received:
    5,573
    Location:
    US
    The battery life does not display there. DJI removed it from DJI GO a few versions ago.
     
  3. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    5,124
    Likes Received:
    1,652
    Location:
    San Francisco, CA
    Why do you want to see battery life during the flights? You should rather monitor battery charge and voltage that you will see when you Press C1/C2 if programmed so.

    Battery life is used to check the health of the battery.
     
  4. BVC

    BVC

    Joined:
    Feb 21, 2015
    Messages:
    533
    Likes Received:
    182
    Location:
    Sacramento, CA / Dener, CO
    I believe what the OP is trying to say is that you can see the real time voltage/battery life pop up for real time flight information regarding the voltage/discharge rate/ect.
     
  5. mikesmiley

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    452
    Likes Received:
    263
    Location:
    Sacramento, CA
    Really? Well mine says I'm at 95%

    2.8.0
     
  6. mikesmiley

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    452
    Likes Received:
    263
    Location:
    Sacramento, CA
    I don't. That's just were it can be found now, if one wants to see it in DJI Go.

    No ****, Sherlock..

    I'm just pointing out that it can still be found in the app, due to the recent threads asking about that.

    At no point did I ask what I should be looking at when flying my aircraft.
     
  7. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,921
    Likes Received:
    5,573
    Location:
    US
    I guess you're using an Android device then? It's gone on Apple devices.
     
    Digdat0 likes this.
  8. mikesmiley

    Joined:
    Apr 3, 2016
    Messages:
    452
    Likes Received:
    263
    Location:
    Sacramento, CA
    Yeah, a Shield k1.
     
  9. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,921
    Likes Received:
    5,573
    Location:
    US
    Ah, yes -- I see it on my Shield too.