Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

binding a different x-mitter....

Discussion in 'Phantom 1 Discussion' started by Zander, Jun 16, 2014.

  1. Zander

    Joined:
    Jan 29, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I have 2 Phantom quad-copters. V.1.0 and V2.0 both are without OEM camera.

    Is it possible to swap the transmitter binding between these two units with out swapping the recievers?

    I have searched the site for a solution to swapping the two transmitters between the two rotorcraft here on the forum but cannot seem to find a clear solution.

    Please advise.
     
  2. ElGuano

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    2,219
    Likes Received:
    5
    You probably have to be more specific in order to get a correct answer. What do you mean by a V.1.0 and V2.0? Are you saying you have a Phantom 1, and a Phantom 2? If so, what version of the Phantom 1 do you have? 1.1.1? Which Phantom 2 do you have? Are they both on 2.4ghz control?
     
  3. Cr8tive_leo

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Messages:
    255
    Likes Received:
    1
    Location:
    Ontario, Canada
    better yet, what are the two model numbers of the controllers. (sticker on the back)
     
Loading...
Similar Threads - binding different mitter Forum Date
Binding a P2v+ to a different transmitter Phantom 2 Vision + Discussion Jul 26, 2015
Binding my P3P Mod controller to my P4 Drone questions Phantom 4 Discussion Mar 19, 2017
Repairable Binding Switch? Standard/4k Discussion Mar 14, 2017
Binding a P-4 Remote to Either A P-3 Advanced or P-3 4K Phantom 4 Discussion Jan 21, 2017
Connection fails after binding to camera. Phantom 2 Vision Help Jan 13, 2017