Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Switching from mode2 to mode1

Discussion in 'General Discussion' started by Stargazer52, Dec 31, 2013.

  1. Stargazer52

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Hi, I have D J6 transmitter with self centring gimbals. Want to switch from mode 2 to mode 1. Checked online and all I see is how to switch cables in circuit boards. My circuit board is different than the one pictured. Anyone know how to switch modes. Looked on naza-m v2 software and no
    switching mode options. Thanks! Michael
     
  2. cdusher

    Joined:
    Jul 19, 2013
    Messages:
    166
    Likes Received:
    29
    Location:
    Crossville, Tennessee, USA
    Take a look at this.
    "http://www.youtube.com/watch?v=qIDGHxKep1I"
     
  3. Stargazer52

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Thanks for the tip. Unfortunately that is the old style transmitter. The newer one has a completely different board with only 3 connections not five. I have asked dji about this but haven't heard a word. Dismayed at their lack of support!
     
  4. Prehn

    Joined:
    Dec 17, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Hope there is an answer. I find mode1 more PlayStation style and would really love it


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
     
  5. stoffe

    Joined:
    Jan 6, 2014
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    I have a solution:)
    Open the transmitter switch position on the two connectors in the middle (those who goes to the sticks)
    close everything again and connect the phantom to the computer, press reverse on all controllers and do a calibration on the transmitter and voila!

    hope it helps
    /Christofer