Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

New to naza mode question

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by bid2ask77, May 22, 2015.

  1. bid2ask77

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    When in naza mode all switch is on transmitter are up so should be in gps mode. My question is regarding the light why is it if I hover I get green lights but when I start to move around I go red until I hover again. I'm flying a phantom 2 vision plus v2.0
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,056
    Likes Received:
    5,611
    Location:
    US
    Are the rear lights solid red? Or, are they blinking red?
     
  3. bid2ask77

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    My other question is how do you set your home point. I see I was able to go thru the app to calibrate the Gps but I can't do it thru the transmitter like I use to on phantom mode.
     
  4. bid2ask77

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Blinking but if I let go of the sticks they blink green
     
  5. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,056
    Likes Received:
    5,611
    Location:
    US
    Blinking red indicates some kind of low voltage battery issue. Is your battery performing okay? Is it puffy at all?
     
  6. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,056
    Likes Received:
    5,611
    Location:
    US
    Toggle S2 between the middle and bottom position 5 times. This will only work if you have 6+ satellites.

    See more details here the DJI Wiki.
     
    #6 msinger, May 22, 2015
    Last edited: Oct 29, 2015
  7. bid2ask77

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Flew it with 3 different batteries last night same results the phantom flys fine no problems with control no errors on screen. If I switch to ioc home lock or course lock the lights go yellow as they should. If I flip the switch to fail safe it works perfect. Just when everything is off and on gps mode I see a lot of red lights. But the phantom responds normal
     
  8. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,056
    Likes Received:
    5,611
    Location:
    US
    Are you near an airport?
     
  9. bid2ask77

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Yes i am about a mile away. The system let me know im in a no fly zone and limits my hight restriction. btw that is a great feature.
     
  10. bid2ask77

    Joined:
    May 20, 2015
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Could that be causing all the red lights if I put it back in phantom mode it is fine. But love the features of naza