Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Does firmware 1.4.0010 show up as 1.4.10 in the Go app?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by __astronaut, Oct 2, 2015.

  1. __astronaut

    Joined:
    Aug 28, 2015
    Messages:
    43
    Likes Received:
    11
    Just got my bird back from repair today and noticed at the firmware on it says 1.4.10. I don't remember what it said before I sent in.

    [​IMG]
     
  2. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    9,586
    Likes Received:
    4,675
    Yes ... that is 1.4.0010
     
  3. nhoover

    Joined:
    Dec 11, 2013
    Messages:
    854
    Likes Received:
    184
    Location:
    Los Gatos, California
    One of my pet peeves: leading zeros in numbers that shouldn't have them. Anything that can be confused will cause confusion. Leading zeros are for chumps.
     
  4. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    867
    Location:
    San Antonio, TX
    They probably don't understand that in China.
     
Loading...
Similar Threads - Does firmware 0010 Forum Date
Does anyone have a copy of firmware V 01.03.0509? Phantom 4 Pro Discussion Saturday at 6:10 PM
P4P does not upgrade to the new firmware Phantom 4 Discussion Apr 3, 2017
Does this sound normal during firmware update? Pro/Adv Discussion Oct 17, 2016
what does your firmware say? Standard/4k Discussion Oct 13, 2016
Does it ever help to reinstall firmware? Pro/Adv Discussion Jun 23, 2016