Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Did a live feed. I got a question.

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by rogerdp, Sep 3, 2015.

  1. rogerdp

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    Ok I just did another live feed. Well about 150 feet up it kept saying weak signal. Now is that the wifi from the house or the remote signal.
     
  2. bbfpv

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    3,854
    Likes Received:
    1,144
    Location:
    Long Island, NY
    Neither. It's the video feed signal, due to the wifi from the house.
     
  3. rogerdp

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
Loading...
Similar Threads - Did live feed Forum Date
Equipped a P4 to deliver two champagne glasses. Things didn't go as planned.. Photos and Video May 17, 2016
Did I just brick my Flytrex Live? General Discussion Mar 10, 2015
Phantom decided it didn't want to live any more.... Phantom 2 Discussion Apr 1, 2014
how did i do this again? Pro/Adv Discussion Sunday at 4:25 PM
follow me.... what did i do wrong? Pro/Adv Discussion Sunday at 4:13 PM