Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Dead/limp gimbal after battery change not upgrade.

Discussion in 'Zenmuse H3-3D/H4-3D GoPro Gimbal' started by hyptonic, Feb 8, 2015.

  1. hyptonic

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hey everyone new to the forums!

    I've searched the forums for some answers and haven't gotten one that specifically helps.

    I was in the middle of shooting and the h3-3d gimbal was working 100% and I landed to switch batterys. After my battery change the gimbal is just dead/limp. It doesnt do the startup movements or move with my controller. I have a video feed from my gopro just fine. When taking the gopro off the gimbal light is red, so after searching the forums I did the two pin w/ tweezers reset to get yellow/red then reflashed the firmware. I get a success and power on/off my phantom. When repowering the phantom the gimbal light turns red again and still remains limp.

    Any other options to restore this to working use? My phantom/gimbal is only 3 weeks old and maybe its 8-9 flight.

    Please help?
     
  2. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,410
    Likes Received:
    567
    Location:
    Sydney Australia
  3. hyptonic

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I followed that topic already. I did the two pin reset and reloaded the firmware and no go.

    Used assistant 3.4 / 3.6 nothing 3.8 doesnt even show an upgrade just 0.0.0.0