Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Binding problem

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Help' started by Stormboy77, Aug 29, 2014.

  1. Stormboy77

    Joined:
    Aug 29, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hey Guy's

    I'm very new at this. Here's my story.
    Have flown my Vision 2 plus about six times, the last time was at about 20 meters at full speed into a tree. Not pretty.
    Bent the right rear arm and cracked the shell. Thought to myself "I'm going to fix this thing myself" When I removed the top shell, one thing I noticed was the GPS (Thing) under the top shell was unplugged. I plugged it back in, powered everything up, the Phantom seems okay, all motors are working as they should. (The right rear LED isn't working) But now I can't get a WIFI signal to my phone.
    I went through all the Binding process, reset the repeater, got a good , strong connection. Scanned the QR code on the box. Got a message on my phone saying "Bind Successful" but then, after about 15- 20 seconds the connection drops out.
    I have been through this process several times and the same thing happens every time.
    Is there something I'm doing wrong??

    Please help me. I want to be up in the sky with you guys...

    David
     
  2. J Dot

    Joined:
    Apr 10, 2014
    Messages:
    1,757
    Likes Received:
    895
    Location:
    Sarasota, FL. USA!
    Hello David,
    Make sure all plugs are tight on camera,
    Also inspect all solder connections INSIDE phantom
    As well, when binding, make sure you click the BLUE
    CHECK MARK ON PHONE ( after you scan QR code ) same screen
    On top left. To allow phantom to accept changes )

    I would also perform a IMU ADVANCED CALIBRATION, and Tx
    Calibration as well in PC assistant .

    It is good to do after any crash!

    Take care, fly safe!