Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Anyone cut out their P2 to fit the new H3-3D Gimbal?

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by Xrover, Apr 8, 2014.

  1. Xrover

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Messages:
    411
    Likes Received:
    1
    Location:
    Los Angeles, Ca
    I am told that the new H3-3D Gimbals arriving first do not include the adapter plate for the 1st Gen. P2's
    Please post if you have cut the hole in the bottom of your P2 to fit a H3-3D.

    Supposedly that's all you need to do. You go First!!
     
  2. DattaGroover

    Joined:
    Jan 28, 2014
    Messages:
    425
    Likes Received:
    13
    Pardon my ignorance, but how do I know if I have a Gen 1 or Gen 2 P2?
     
  3. Xrover

    Joined:
    Feb 24, 2014
    Messages:
    411
    Likes Received:
    1
    Location:
    Los Angeles, Ca
    The Gen 2 is the One that just came out 2 weeks ago and has a circular cutout where the Gimbal would mount. The cutout is where the new 3rd axis motor on the H3-3D Gimbal would sit.
     
  4. DattaGroover

    Joined:
    Jan 28, 2014
    Messages:
    425
    Likes Received:
    13
    Ah. So by replacing my P2 that decided to fly away, I would actually be upgrading.
     
  5. Fink

    Joined:
    Feb 25, 2014
    Messages:
    195
    Likes Received:
    0
    Location:
    Orlando, FL
    Everything about it is the same, with the exception of a larger vent hole on the bottom. No increased functionality or anything.

    Fink[​IMG]
     
  6. ianwood

    ianwood Taco Wrangler
    Staff Member

    Joined:
    Jan 7, 2014
    Messages:
    4,910
    Likes Received:
    1,788
    Location:
    Lost Angeles
    Isn't that what hammers are for? I won't be getting an H3-3D just yet as I am waiting for all the dust to settle and I want to have a P2 that can fly straight first. But if and when that happens, 5 minutes with a Dremel will sort it right out.