Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

set up back home using transmitter's switch?

Discussion in 'General Discussion' started by Arangu, Aug 27, 2013.

  1. Arangu

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Is it posible?
    I saw that there is a way for this, instead of switching off the tx.
    Anyone knows how?
     
  2. rilot

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    842
    Likes Received:
    5
    Location:
    Twyford, UK
    Connect Phantom to your PC and load up the Naza assistant. In the settings you can choose what the right switch fully down position will do. The default is ATTI which is the same as the centre position. I have mine set to Failsafe.
     
  3. Arangu

    Joined:
    May 3, 2013
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Thanks!!
     
  4. ym42

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Good idea! :)
     
  5. slugger

    Joined:
    Apr 29, 2013
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ann Arbor, MI
    Not necessarily! You've got to make sure you don't inadvertently flip the switch into FailSafe!

    Slugger