Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Question around Waypoints and Signal

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by WLS350Z, Apr 23, 2016.

  1. WLS350Z

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    28
    if i go around a section and make waypoints. and save it, the next time i go does the drone still need signal on Phantom 3 standard? i.e if it looses signal will it return home and not complete the mission?
    cheers
     
  2. MedinaTaylor

    Joined:
    Jan 26, 2016
    Messages:
    261
    Likes Received:
    115
    Using DJI Go it will RTH (or whatever you have it set to do on signal loss)

    Using Litchi it was complete the mission with or without a signal
     
    66Fury likes this.
  3. WLS350Z

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    28
    ill give Litchi a go, thanks for the info
     
Loading...
Similar Threads - Question around Waypoints Forum Date
Newbie question on arcronyms around here Pro/Adv Discussion Jun 8, 2015
Newbie Questions about Ground Station Camera Around Object Phantom 2 Vision + Discussion Mar 31, 2015
New to quadcopters and everything around it, some question Phantom 2 Discussion Jan 7, 2014
First flight and a couple of questions General Discussion 15 minutes ago
Question about mods Phantom 4 Pro Discussion Today at 12:55 PM