Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3 CE vs FCC mode

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Hasan Ahmad, May 11, 2015.

  1. Hasan Ahmad

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    155
    Likes Received:
    30
    Which mode is better and how do I know which Mode I am getting when it is ordered?
     
  2. ViperNuke

    Joined:
    Dec 24, 2014
    Messages:
    318
    Likes Received:
    103
    It's set by your location(GPS)... In Europe it will always be CE... and the way DJI made it now... You wont be able to change it to FCC..
     
    Hasan Ahmad likes this.
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    19,096
    Likes Received:
    5,623
    Location:
    US
    It looks like the Phantom automatically makes that selection based on your location. Check out this thread for more details.
     
    #3 msinger, May 11, 2015
    Last edited: Oct 29, 2015
    Hasan Ahmad likes this.
  4. Hasan Ahmad

    Joined:
    May 6, 2015
    Messages:
    155
    Likes Received:
    30