Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional No video feed in DJI Go

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by The Art Of Drones, Jul 16, 2016.

  1. The Art Of Drones

    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    60
    Likes Received:
    7
    Hey guys!
    Yesterday After I finished flying the Phantom I forgot to turn off the remote controller and I noticed that only half an hour later when the remote controller beeped.
    When I got home I tried to connect to the Phantom. The Phantom connected normally but I did not see an image on my phone.
    Any advice would be appreciated!
     
  2. Pharm

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    723
    Likes Received:
    257
    Did you try turning everything off (RC,AC, phone or tablet (or at least the DJI Go app)), waiting a few minutes, then starting again like you normally would?
     
  3. The Art Of Drones

    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    60
    Likes Received:
    7
  4. Pharm

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    723
    Likes Received:
    257
    Hmmm... The next thing I would try, if you haven't done so already, is to fully charge the controller, then give it a go.
     
  5. The Art Of Drones

    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    60
    Likes Received:
    7
  6. Andysmith6575

    Joined:
    Jul 17, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Location:
    Newcastle under Lyme, Staffordshire
    Hi.. i has the same problem today... standard 3... I was using a 32gb card class 10... everything was fine then for no reason lost the view off the camera on my phone and status was " lost signal".. I removed the card powered off both craft and controller and it all worked again.. put my standard 8gb card back in and no problems at all.. so I'm guessing it was my 32gb card that caused it
     
  7. Andysmith6575

    Joined:
    Jul 17, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Location:
    Newcastle under Lyme, Staffordshire
    Forgot to add also... my 32gb card may not be faulty it may just need to be formatted using the dji app... I shall do that tomorrow and see if it starts to work again and I'll post my answer then