Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Maximum Distance (Toggle Switch)?

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Colbycheese08, Jun 18, 2015.

  1. Colbycheese08

    Joined:
    Jun 15, 2015
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    In the app what does that do? Mine is turned off when I turn it on I was thinking it would let me set a distance but it don't. Is it for something else. Right now the most distance I have got is 1800ft. The. Weak image transmissions popped up and then went back off. But I was to scared and turned it around.

    I'm new. Only have 5hrs flight time. But loving every minute of it. ImageUploadedByPhantomPilots1434676986.640272.jpg
     
  2. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    867
    Location:
    San Antonio, TX
    which post are you referring to-- I believe you started a new thread?
     
  3. Colbycheese08

    Joined:
    Jun 15, 2015
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    I have no idea what you mean. Lol I'm new to this writing,blogging,thread, forums ect. I'm just trying to get my question answered. You can Inform me on how to properly ask a question on here that's cool.
     
  4. bbfpv

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    3,846
    Likes Received:
    1,142
    Location:
    Long Island, NY
    It's for setting a max distance. Not enabling it means you can fly until you lose signal or your battery dies.
     
Loading...
Similar Threads - Maximum Distance (Toggle Forum Date
Maximum distance Standard/4k Discussion Mar 4, 2017
Maximum flight distance for my P4P is 30 meters Phantom 4 Pro Discussion Feb 25, 2017
Standard Maximum distance limitation Phantom 3 Help Jan 26, 2017
Newbie Question - How to set maximum distance higher in menu Standard/4k Discussion Sep 26, 2016
Phantom 4 maximum travel distance Phantom 4 Discussion Jun 14, 2016