Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Help please - to keep my sanity !!

Discussion in 'Phantom 2 Help' started by Skydancer99, Apr 19, 2015.

  1. Skydancer99

    Joined:
    Apr 19, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    My Phantom with Go Pro Hero 3 black has been sending wonderful images and all the flight data to my control monitor. Suddenly all I'm receiving now is the flight data on the monitor and no camera image. I know the camera is working because it is still recording to the SD card. Have I upset the camera settings or has something come loose/broken down ? Your help would be much appreciated - thanks...
     
  2. maxwell smart

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    865
    Likes Received:
    325
    Location:
    Texas
    Its called the ribbon cable. It will brake at the plug to the Gopro.
    Just had this happen, I was stumped because the plug was still holding on to the ribbon cable.when I pulled it gently the plug came off. Be vary careful if it the first time to replace it.
     
  3. Skydancer99

    Joined:
    Apr 19, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thank you, I'll double check it - but it doesn't appear to be broken....
     
Loading...
Similar Threads - Help please keep Forum Date
P3 pro Crashed now driving me Crazier than I was already ! HELP ,please!!! Pro/Adv Discussion Today at 6:00 PM
Traveling with drones - Please SHARE your experience to help others Rules and Regulations Sunday at 1:38 PM
Professional Replaced broken ribbon cable & now the gimbal doesn't work at all! PLEASE HELP!!!! Phantom 3 Help Friday at 8:52 PM
Standard Help me please "Roll Problem" Phantom 3 Help Friday at 7:35 AM
Please Help - P4P Rocking During Hover Phantom 4 Pro Help Jun 20, 2017