Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

FPVLR Stage 2 install question

Discussion in 'FPV (First Person View)' started by Vdubplate, May 18, 2015.

  1. Vdubplate

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    I am going to be attempting to install this kit tonight on Phantom 2 Vision Plus. What is not clear is for these 2 antennas that are mounted to the white plastic brace, does it matter which ports those are to be connected to inside the wifi repeater on the controller? Are they interchangeable? I googled like crazy and checked Youtube but can't find the answer to this question. Thanks in advance for any help
     
  2. rrmccabe

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    358
    Location:
    Ankeny, Iowa
    Doesnt matter which antenna is connected to the WIFI connections. So you can connect clover leaf or half dome to either one.
     
    #2 rrmccabe, May 18, 2015
    Last edited: May 18, 2015
  3. Vdubplate

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Awesome thanks for clarifying that for me
     
  4. rrmccabe

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    358
    Location:
    Ankeny, Iowa
    You are welcome. I edited above post. As I said they are both the same but the cloverleaf and half dome go to either wifi. The Helix of course goes to the main controller.
     
  5. Vdubplate

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    I was able to find that out. Most people were showing that much of the install just not the rest but I am glad you pointed that out as well. It will be helpful to anyone researching the topic.
     
  6. rrmccabe

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    1,647
    Likes Received:
    358
    Location:
    Ankeny, Iowa
    Here is my install. 20150518_194844.jpg
     
  7. Vdubplate

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Hey rrmccabe, what are you getting for distance on your setup? Are you just running the stage 2 kit? I am at the edge of a new development and I can only get 2000 feetish when I fly out of the neighborhood. Only 1000 ft if I am flying over the houses in the neighborhood before I loose signal. I've seen other people's claims of 1 mile stock. I am not getting that with my setup at all.