Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

DJI Ground Station

Discussion in 'Phantom 2 Discussion' started by Realist, Dec 23, 2014.

  1. Realist

    Joined:
    Dec 16, 2014
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wales UK
    Hi Guys,

    Before I place a order for a ground station I need a question answered first.

    If I set a waypoint that's way outside of the controllers distance and loose all signal controller and video, will the Phantom continue on its journey set by the ground station or would it kick into return home mode because of the loss of signal?

    I'm trying to find a way to get the Phantom to fly 2.5km away from home, check out my caravan and return home.

    Regards.
     
  2. JTBernier

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Location:
    Alpharetta, GA
    The Ground Station will fly the waypoints regardless of the controller. As a test, you could set a small mission, turn off your controller while in flight.

    If you hit low battery while in flight, the FS option will kick in.
     
  3. Realist

    Joined:
    Dec 16, 2014
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Location:
    Wales UK
    Thanks bud just what I wanted to hear.
     
Loading...
Similar Threads - DJI Ground Station Forum Date
Dji ground station pro or litchi waypoints? Phantom 4 Help Jun 16, 2017
DJI Ground Station Pro Review. News Jan 25, 2017
DJI Ground station pro Control (Go, Litchi, etc..) Jan 14, 2017
P4P+ Will it get DJI Ground Station? Phantom 4 Pro Help Jan 6, 2017
First Impressions (not a review) > DJI GROUND STATION PRO app Software Jan 5, 2017