Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can the vision position system be added to P3S

Discussion in 'Standard/4k Discussion' started by Drone Ops Video., Feb 14, 2016.

  1. Drone Ops Video.

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Can this be done?
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    18,990
    Likes Received:
    5,590
    Location:
    US
  3. Drone Ops Video.

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
  4. mcphipps

    Joined:
    Dec 8, 2015
    Messages:
    507
    Likes Received:
    156
    Location:
    Wheatfield Indiana
    I can name this thread in 7 words....LOL
     
    FlyinBrian likes this.
  5. Drone Ops Video.

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    It was just a question man.
     
  6. mcphipps

    Joined:
    Dec 8, 2015
    Messages:
    507
    Likes Received:
    156
    Location:
    Wheatfield Indiana
    I know. Wasn't putting you down.. just making fun.
    Welcome to the Forum. Enjoy your time here.
    We have a lot fun here as well. Best bunch of people you could ever want.
    Ask all the questions you need. Someone will answer.

    Mike
     
    dirkclod likes this.
  7. Drone Ops Video.

    Joined:
    Feb 14, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    No problem I have a s900 and didn't know if you could just add anything you want as an upgrade later after purchase like on the s900.
     
  8. mcphipps

    Joined:
    Dec 8, 2015
    Messages:
    507
    Likes Received:
    156
    Location:
    Wheatfield Indiana
    Unfortunately with the Standard they kinda made it hard. Looks like they gave all the goodies to the older guys....LOL