Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional Camera limp

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by IceFireSoul, Oct 14, 2015.

  1. IceFireSoul

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    207
    Likes Received:
    5
    My P3P got crazy today. Was working great. Then on a subsequent battery - there is no feed from the camera - only shows dji logo then black screen and the camera goes limp. What would that be?
     
  2. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    7,763
    Likes Received:
    3,470
    One possible cause is the SD card.
    Try using a different one .. or format the one you have again, a few times if necessary.
     
  3. IceFireSoul

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    207
    Likes Received:
    5
    Tried another SD - same thing. It goes again and again through a cycle after the camera initially powers up, rotates (its normal power cycle); then stands looking forward and then.... Gives up and goes limp. Afterwards its fan stops and on equal intervals runs for two seconds, "dji" logo appears within Dji Go; then fan stops and black screen - and that way forever.
     
  4. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,418
    Likes Received:
    568
    Location:
    Sydney Australia
    Check your grey cables. Unplug and plug back in.
     
  5. IceFireSoul

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    207
    Likes Received:
    5
    I did. Arghhhh! And it happened without any crashes!
     
  6. fly_it

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    70
    Likes Received:
    24
    Location:
    Zhengzhou, Henan, China
    Also reset the camera settings within the DJI Go app and see if that helps.
     
  7. IceFireSoul

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    207
    Likes Received:
    5
    No... Tried:(