Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

What is This little thing ?

Discussion in 'Phantom 2 Help' started by mollazdk, Sep 3, 2015.

  1. mollazdk

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denmark
    Hi All.
    Im lately having some problems with the x1 Channel on the phantom 2 upgrade version, "the pitch tilt controller is NOT on the back but on left side top instead"
    It can't even show in assistans software that im touching it, it dosent move at All, so i Can nor calibrate it, as i get told to do by everyone i have asked for solution ...

    And i recently just opened the Remote controller and out came This little plastic ImageUploadedByPhantomPilots - DJI Phantom Forum1441316621.338876.jpg thing with a little wire attached On it. What is it and where to put it back??

    Pless help :(!!

    ImageUploadedByPhantomPilots - DJI Phantom Forum1441316573.500250.jpg
     
  2. mollazdk

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denmark
    I Think i located where that little thing should be it was Meant to sit on top of the tilt/pitch unit for the gimbal it didnt do anything. So that problem is fixed. But i still can't get signal on the X1 Channel help me :,( ! I Want to control the level of my camera !
     
  3. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    404
    Location:
    Commerce Twp,MI
    Have you considered that the RC unit may be defective and should be replaced. If it is under warranty contact the seller for replacement.
     
  4. mollazdk

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denmark
    Yes, yes I have :( . But I just didn't wanna Face that fact. I bought i Pre owned so no garanty :(. Oh Well, geuss I just have to buy a new, to see it fixes the problem, I really do Think i have tried All other things there is to try fix it on own.
     
  5. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,099
    Likes Received:
    404
    Location:
    Commerce Twp,MI
    You will have to link a new RC unit to the P2 if you decide to replace it
     
  6. mollazdk

    Joined:
    Aug 29, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Location:
    Denmark
    Is that Expensive? Otherwise i just have to live with that fail untill i Can efford it :)