Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Standard Video Quiver

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by dirkclod, Jul 23, 2016.

  1. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    10,689
    Likes Received:
    5,715
    Location:
    Amory Mississippi
    Guys I have seemed to acquire a quiver in my videos .Now I have searched all I could on this and have done the calibrations ,changed props and the rubber dampners but am missing something .
    In this it's bad I just did but normally when I go on long runs it will be smooth say out a mile then do it
    then stop . Is not all the time . This is on my P3 4K
    Just did this [​IMG]
    Now it is windy here but does it when it's not .
    In this I did a few minutes earlier you don't see it till at the last .
    [​IMG]
    What am I missing ?
    Thanks
     
  2. Blue Bird

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    615
    Likes Received:
    159
    Location:
    Dade County, Florida
    Looks a bit windy on that second vid. ****! I can only guess that you have a thermal issue with the mounts.
    If the ball mounts are old, they will be harder, thus possibly causing the jello. I only had this happen once with a P2.
    Something with sudden temperature change while in flight. I purchased new ball mounts for it and the problem was solved.
    Let us know what you do to get it resolved. ,, BB
     
  3. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    10,689
    Likes Received:
    5,715
    Location:
    Amory Mississippi
    Thanks for responding . I changed those out to new ones and still have that .Yea it was windy but does it with out any wind .
    Those were the first things I tried . The ball mounts . I did both of those clips with the same flight . It just does it at times and that time it was the worst I have ever seen it . I don't know with all the updates or maybe some setting I have off is what's causing it .
    Some flights are fine .
    I tried some other settings yesterday morning and did this to see and you will see it's good then there it is .
    Just look at the first part and you will see .
     
  4. Blue Bird

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    615
    Likes Received:
    159
    Location:
    Dade County, Florida
    Yeah, I saw the little wiggle at the end. Awesome vid though! Almost looks like a wind gust caused that wiggle.
    Interesting! could be a digital issue maybe?
     
  5. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    10,689
    Likes Received:
    5,715
    Location:
    Amory Mississippi
    That I don't know . I have that VO on this bird but have it off all the time . Thought maybe it was my slow PC . I don't know .
    I always take my video from the gimbal to the PC and maybe try to take the card out and see if that changes anything .
    As far as wind now most of my flight are just in the country straight out and back and still see that some .
    And thanks about that video but me no editor . Plus if you look at any of my stuff it's just Trees, water and mud :)
    Will pull this card that has the first 2 I posted in my first post and see if that makes a difference .