Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

REVERT BACK TO IOS 1.037

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by liair, Jul 11, 2014.

  1. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    I have an ipad mini, was using ios 1.037, no problems, i updated to 1.041, now I cant see the camera view, the controls work but no view. any one have a link so I can go back to ios 1.037?
     
  2. Cocoa Beach Kiter

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    278
    Likes Received:
    1
    Not sure what you mean. I have an iPad mini and the newest update (which I did today) is 7.1.2

    I flew tonight and everything worked perfectly.
     
  3. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Sorry, I am talking about the app for the phantom vision 2 plus, i was using 1.037, updated the vision app to 1.041, no camera view
     
  4. Cocoa Beach Kiter

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    278
    Likes Received:
    1
    That's interesting ... I also have the newest update for the app, but mine is working perfect. Maybe uninstall the app and reinstall?
     
  5. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    yes, I tried that first. Did you update the phantom itself to the new 3.04 software?
     
  6. Cocoa Beach Kiter

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    278
    Likes Received:
    1
    Yes. Actually I have 2 P2 V+ and use both a Samsung Galaxy and IPad mini both running the current versions and both Phantoms and android\apple apps work fine.

    Curious how old is your mini and what IOS are you using?
     
  7. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    it's a new mini, standard, ios is 7.1.2
     
  8. Cocoa Beach Kiter

    Joined:
    May 3, 2014
    Messages:
    278
    Likes Received:
    1
    Wow .. Not sure what to suggest. You've probably already tried, but have you done a complete power cycle of your mini? Other than that carefully check all your settings in the app.
     
  9. cougar

    Joined:
    Mar 17, 2014
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Location:
    Great White North
    Try to delete the app completely from the Mini and then reinstall
    I had something like that and that is what I did.
    Good luck
     
  10. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Thank you, I will delete, shut down and re-install, I think I might have done that but will do it again, can't hurt.
     
  11. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    i just tried, did not work. I connected yesterday 3 times, today no luck.
     
  12. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Cocoa Beach Kiter, any settings you can think of that will cause this. I noticed when I went to link to the album I got a message that said "The user has denied the application access to their media." I hit OK then I can see the media on the chip
     
  13. liair

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0

    What settings do you mean? I changed the res, what others?