Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Problem With YouTube Posts

Discussion in 'General Discussion' started by Gary M, May 1, 2016.

  1. Gary M

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    464
    Likes Received:
    132
    I have posted a small handful of my videos with no issues. But I am still quite new but I have learned a few things I was doing wrong. (There are tons, but I learned a FEW) One thing I was doing wrong was not shooting my video then editing it in the same file formats. Oops. But now since I am shooting and then editing them both in Mp4 I have trouble getting them up on YouTube. It goes through the whole, boring, monotonous upload, then says "Can't process video." What the hell?! Knowing memits just something really stupid that I didn't catch. But any quick tip is hugely appreciated.
     
  2. With The Birds

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    742
    Location:
    Australia
    What are the specs of the video you are trying to upload (size, nitrate, codec)?
     
  3. Gary M

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    464
    Likes Received:
    132
    208 MB, Bitrate is 9140 kbps, and I have no idea on codec
     
  4. With The Birds

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    742
    Location:
    Australia
    Garry, image size as in x,y...
     
  5. Gary M

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    464
    Likes Received:
    132
    1920x1080, if that's what you're referring to.