Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom1 3axis gimbal?

Discussion in 'Phantom 1 Discussion' started by Hspain16, Jun 8, 2014.

  1. Hspain16

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Location:
    Jackson,tn
    Hey guys i was wondering if there are any other 3 axis gimbals that can fit a phantom 1 ,and are good quality? Since the h3-3d cant fit the phantom 1 yet.
     
  2. kydan

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    440
    Likes Received:
    4
    Location:
    Chattanooga, TN
    I've heard good things about the Arris CM3000 3 axis gimbal. It can be installed on the Phantom 1.1.1.

    I didn't realize the h3-3d wasn't compatible with phantom 1's
     
  3. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    19
    Location:
    Clarksville, TN
  4. Hspain16

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Location:
    Jackson,tn
    Oh,didnt know the h3-3d would work on a phantom 1.
     
  5. kydan

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    440
    Likes Received:
    4
    Location:
    Chattanooga, TN
    Not on the stock version--you'll need to purchase what Ol P mentioned above.
     
Loading...
Similar Threads - Phantom1 3axis gimbal Forum Date
Phantom1. Light flashing wrong colours. Phantom 1 Help Mar 3, 2016
Phantom1.1.1 Phantom 1 Help Dec 17, 2015
Programming Futaba 18SZ with Phantom1 Phantom 1 Help Nov 9, 2015
9x3 Antigravity T-Motor Phantom1 - Phantom2 Prop Set Carbon black Classifieds Sep 6, 2015
Gimbal for Phantom1 and Gopro 4 Silver? Phantom 1 Discussion Aug 26, 2015