Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom1 3axis gimbal?

Discussion in 'Phantom 1 Discussion' started by Hspain16, Jun 8, 2014.

  1. Hspain16

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Location:
    Jackson,tn
    Hey guys i was wondering if there are any other 3 axis gimbals that can fit a phantom 1 ,and are good quality? Since the h3-3d cant fit the phantom 1 yet.
     
  2. kydan

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    440
    Likes Received:
    2
    Location:
    Chattanooga, TN
    I've heard good things about the Arris CM3000 3 axis gimbal. It can be installed on the Phantom 1.1.1.

    I didn't realize the h3-3d wasn't compatible with phantom 1's
     
  3. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
  4. Hspain16

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Location:
    Jackson,tn
    Oh,didnt know the h3-3d would work on a phantom 1.
     
  5. kydan

    Joined:
    Feb 23, 2014
    Messages:
    440
    Likes Received:
    2
    Location:
    Chattanooga, TN
    Not on the stock version--you'll need to purchase what Ol P mentioned above.