Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Phantom 3 Pro Firmware update

Discussion in 'Firmware' started by velocyraptor57, Jun 10, 2015.

  1. velocyraptor57

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have tried 3 times to do the latest 1.1.9 firmware update, I get the beeps at start and little red rectangle lights up at first, left it for 35 mins, no final beeps, I checked the tx log and it said something like same software already installed, just hoping that no alteration to software on copter.

    Anyone know how to check/get the latest firmware number from `copter`

    PHANTOM 3 PRO
     
  2. Buckaye

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    420
    Location:
    Orlando
    Yes... that message is telling you you are on the latest.... you're good. They have been shipping these things with the latest firmware already installed... so a lot of us (including me) experienced the same thing you did...
     
  3. velocyraptor57

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    God, thank you for quick reply wow, just hope nothing altered on aircraft as tried 3 times with `update` before read tx file. thank you again.
     
  4. Buckaye

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    420
    Location:
    Orlando
    No you'll be fine... it aborts the attempt to change anything when it realizes you are trying to install the latest....
     
  5. velocyraptor57

    Joined:
    Jun 10, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thank you again, one more question if I could be so bold,...On my P3, how do I get Live Feed to work to the mobile, it has Android 4.4.4 but no live feed, the camera is recording fine!

    I have FPV on to.
     
  6. Donald Chovanec

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    17
    Likes Received:
    1
    I am waiting for my new Phantom 3 Pro to arrive. Is it possible to pull the version number and see before you try to update?