Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

P3a remote not updating.

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Twinnny_twinnn, Feb 25, 2016.

  1. Twinnny_twinnn

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    102
    Likes Received:
    25
    So I just got my advance I updated the quad just fine check the txt file it was a success. Not tried to update the remote it refuses to update. I tried two different Sd cards, USB stick, and plug the remote directly to the quad and the light was just solid green. The remote refuses to update. [​IMG]
    This is my current firmware you can see that the quad is at 1.6 but the rc is at 1.5. Please help.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. Oso

    Oso

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    2,803
    Likes Received:
    1,672
    Location:
    California
    The remote updates via the app, so you can do that next time. For now, you already have the latest version. 1.5.7
     
  3. Twinnny_twinnn

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    102
    Likes Received:
    25
    Oh that's the latest version for the remote? I thought it would be the same number as the aircraft.


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  4. sonof40

    Joined:
    Oct 22, 2015
    Messages:
    557
    Likes Received:
    88
    Location:
    San Ramon, CA
    Nope. App, RC, FW all different.
     
  5. Twinnny_twinnn

    Joined:
    Feb 16, 2016
    Messages:
    102
    Likes Received:
    25
    I am all updated with the firmwares?


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  6. Blue Bird

    Joined:
    Jun 11, 2015
    Messages:
    617
    Likes Received:
    162
    Location:
    Dade County, Florida
    Your good to go! Just be sure to do a IMU calibration and RC stick calibration before flight.
     
Loading...