Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

no signal, no signs of transmission in fpv

Discussion in 'Phantom 2 Help' started by vm9 user, Sep 25, 2014.

  1. vm9 user

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    hello everyone.
    I have a p2 and everything was working great till one day I missed the signal in my monitor (tote vision). First I thought I ran out of battery, but when I charged it nothing changed. I thought maybe the video receiver module is broken, so I bought one from ebay, but with no luck. I tried with different cables and different monitors, but nothing happens. There is no signal in monitor, even the white noise is missing (before when It worked when I turned on the monitor and the module video receiver module with p2 off, I could see white noise like it was searching for signal). Please a little help, what it would be the problem???
    Thank you guys!
     
  2. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    Using the H3-3D gimbal with gopro? Do you have an iOSD mini on there as well?
     
  3. vm9 user

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yes, I do have the H3 3D gimbal with gopro hero 3+ and IOSD Mini.
     
  4. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    Do you still see the iOSD data on the screen at all (battery level, sats, etc), just no video from camera?
     
  5. vm9 user

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    There is nothing on the screen. My monitor goes black. no signs at all.
     
  6. noiseboy72

    Joined:
    Jul 13, 2014
    Messages:
    575
    Likes Received:
    17
    Location:
    Lincs, UK
    I guess your monitor has gone faulty. Maybe it has had a knock?
     
  7. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    17
    Location:
    Clarksville, TN
    Check the little white plug on the side of your iOSD mini to make sure it's seated in properly. It sounds like your transmitter is working or you would probably see snow on the monitor.
     
  8. vm9 user

    Joined:
    Sep 25, 2014
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I have tried 3 monitors right now, and all goes the same. No video, no data, no snow or signal searching for the channel. I checked the IOSD Mini is blinking green. I removed its cables and plugged in, nothing happened.