Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

New Phantom 3 Adv (replacement) received today and...

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by walko, Oct 16, 2015.

  1. walko

    Joined:
    Jan 31, 2015
    Messages:
    63
    Likes Received:
    4
    new motors, new shell and new remote (I don´t think remote it´s an upgrade, really, B model).

    With NEW remote (300B), if I connect my Samsung S5, turn on remote, then launch dji go (detected automatically). But if I connect my tablet (chuwi hi8), NOTHING... only charge, then I remove cable (remte connected) and connect again, and tablet detects remote.

    Am I missing some adjustment? somebody with this problem?

    with old remote (300A) all worked fine with S5 and Chuwi.

    Regards
     
  2. Mordor

    Joined:
    Jul 27, 2015
    Messages:
    639
    Likes Received:
    114
    I only confirm that 300A works well with my Chuwi and Oppo 7A (equivalent to your S5).

    On Chiwi, however, i use DJI 1.1.1.....no problems. Maybe it helps.
     
  3. lotusteve

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    586
    Likes Received:
    135
    Location:
    sheffield uk
    How do i check my remote to see if its a new model.
     
  4. D4T_PoM

    Joined:
    Jul 28, 2015
    Messages:
    693
    Likes Received:
    183
    Location:
    London UK
    Steve I'm 110% sure you have the 300B controller (new one is 300B)

    Turn your controller around and you will see it should state GL-300B (I think it starts with GL but 100% sure the stickers says 300B) lol