Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Made a mistake hooking up new antenna in the tramsmitter

Discussion in 'Phantom 2 Vision Discussion' started by Venom93corba, Feb 13, 2014.

  1. Venom93corba

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Does anybody know if the control board where the antenna hooks up in the transmitter is replaceable? I made a mistake disconnecting the old antenna. I got the new antenna installed with some soldering and it tests fine but I'd be more comfortable just replacing the board.
     
  2. AnselA

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Messages:
    896
    Likes Received:
    1
    Location:
    Declination +8° 11'
    Why, if all is "fine"?
     
  3. Venom93corba

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    I'd just be more comfortable with it.
     
  4. AnselA

    Joined:
    Jan 2, 2014
    Messages:
    896
    Likes Received:
    1
    Location:
    Declination +8° 11'
    What's wrong, originally?
     
  5. chidago

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    I have a board..pm sent to you
     
  6. Venom93corba

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Answered

    Sent from my Galaxy Note 2
     
  7. gbshovel

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Messages:
    212
    Likes Received:
    1
    Location:
    Conneaut Ohio
    Well that take s the air out of our baloon :x
     
  8. Venom93corba

    Joined:
    Jan 3, 2014
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    [​IMG]Thanks to chidago I have a new board, woo hoo! Man I love this forum.

    Now the question is will it be plug and plug or will I have to bind it to the quad? I'm guessing it have to bind it. I haven't had to do any binding yet so this should be fun.

    Sent from my Galaxy Note 2
     
  9. Pull_Up

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Messages:
    3,684
    Likes Received:
    48
    Location:
    South Oxfordshire, UK
    Yep, no different than buying a while new tx. Procedure's in the manual, though, and not difficult.
     
  10. iDrone

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    612
    Likes Received:
    2
    Location:
    Los Angeles, California USA
    Got another one? It's been a week since I filed reports with DJI & my dealer about my weak TX and I'm still waiting for a response. Wish dealers stocked these like they do receivers.

    iDrone
     
  11. Noël

    Noël Guest

    I'm also looking for one :/
     
  12. chidago

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Nah...had a transmitter replacement because of a bad throttle gimbal, but, everything else was good..
     
  13. Noël

    Noël Guest

    I'm actually after the receiver part too!
    Which dealer(s) do have this in stock? (preferably Europe)
     
  14. iDrone

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    612
    Likes Received:
    2
    Location:
    Los Angeles, California USA
    I sent you a PM.

    iDrone :)