Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

IOC Home lock and Cource lock on the P3

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by fin032, Apr 18, 2015.

  1. fin032

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    359
    Likes Received:
    44
    Location:
    Fife, Scotland
    I can see that there is a switch on the TX for GPS, Atti and IOC but where is the swich for Home Lock and Course Lock?

    On the P2 we had the S2 switch.
     
    #1 fin032, Apr 18, 2015
    Last edited: Apr 19, 2015
  2. BManCan

    Joined:
    Nov 1, 2013
    Messages:
    81
    Likes Received:
    2
    Location:
    London, Canada
    I believe that you choose your IOC mode from the Pilot app.
     
    SkinFluteSwe likes this.
  3. Prylar Bek

    Joined:
    Oct 25, 2014
    Messages:
    765
    Likes Received:
    23
    Go read the Inspire1 manual from the DJI website It will answer All of your questions
     
  4. Dadcat

    Joined:
    May 14, 2014
    Messages:
    224
    Likes Received:
    40
    Location:
    Portland Area, Oregon
    Both of the last 2 posters are correct. More specifically, page 12 of the Inspire1 manual describes the flight mode switch and refers to the appendix for information on IOC. That's on page 60.

    If you have a compatible phone or tablet, just download the DJI Pilot app. In the app you can download the manual (and lots of other stuff) in the "Academy" section.
     
  5. fin032

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    359
    Likes Received:
    44
    Location:
    Fife, Scotland
    Thanks for the replies I will have a look at the I1 manual when I get a chance.

    Cheers
     
  6. crc2004

    Joined:
    Oct 26, 2014
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I see on page 60 (Inspire user manual) where IOC HL isn't supported yet, does anyone know if it will be supported on the P3?
     
  7. fin032

    Joined:
    Dec 5, 2014
    Messages:
    359
    Likes Received:
    44
    Location:
    Fife, Scotland
    Hopefully it does have HL as this was handy on the V+. Shame it won't have a switch on the controller for it.
     
  8. F6Rider

    Joined:
    Feb 5, 2014
    Messages:
    1,126
    Likes Received:
    346
    Location:
    Foothills Of The Sierra's, California
    Maybe they will add that option in the drop down menu for programming either the C1 or C2 buttons.
     
    Julius717 likes this.
  9. lfaitas

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    71
    Likes Received:
    9
    *Home Lock and Point of Interest feature are coming soon.

    IOC Requirements...

    This is from the P3 PRO manual... i miss the Home Lock...