Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Gimbal control

Discussion in 'Phantom 2 Help' started by AndreGtable, Jul 27, 2015.

  1. AndreGtable

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    60
    Likes Received:
    6
    I just purchased a DJI phantom 2 with the H3-D3 Gimbal and im wondering how i control the gimbal.

    I do not see the lever on the remote and don't believe ive gotten one is there something im missing here ?
     
  2. Duke

    Joined:
    Jun 24, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    36
    Location:
    SW Lower Michigan
    Is Your a Version 2? If so it should have a silver knob in the upper left hand corner see Picture. in attachment. Hope that helps. If you don't have one you will have to add a lever to the back.

    ~Duke
     

    Attached Files:

  3. AndreGtable

    Joined:
    Jul 21, 2015
    Messages:
    60
    Likes Received:
    6
    Thanks i noticed that about 5 minutes after i posted this i was assuming thats what it was for thanks for confirmation :)
     
    Duke likes this.
  4. Duke

    Joined:
    Jun 24, 2015
    Messages:
    146
    Likes Received:
    36
    Location:
    SW Lower Michigan
    Roger that! ;)
     
  5. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,101
    Likes Received:
    404
    Location:
    Commerce Twp,MI
    You should also make sure to calibrate X1 in both RC software as well as P2 software with the RC unit turned on.