Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

FPV Zenmuse Problems (Phantom 2)

Discussion in 'FPV (First Person View)' started by skype909, Mar 24, 2015.

  1. skype909

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi There,

    I recently installed an Immersion 600mW Transmitter and received my Black Pearl today in the post. I had previously installed the cabling as i had purchased the cable kit from FPV_uk .... all is good and the Phantom 2 worked great... but today when i tuned in the Black Pearl i just get the mini IOSD data and no video??? ... first thing i checked was the ribbon cable, i had replaced this with the neat clip-in modification so that it would be a more secure install... however i checked all the cabling (internally & on the gimbal) but all seems ok! My question is is there another way to test that there is video coming through the ribbon cable?...... i have ordered a new Cable Kit today just in case i have a faulty connector/ribbon cable on my clip in connection!
     
  2. Reoscorpio

    Joined:
    Nov 30, 2014
    Messages:
    242
    Likes Received:
    8
    Location:
    Lisle, IL
    Gopro on? :)

    Which connection are you using for gopro? New usb to the side or the backplate? What camera and Zenmuse?
     
  3. thestone11

    Joined:
    Mar 3, 2015
    Messages:
    296
    Likes Received:
    32
    Location:
    Alberta Canada
    Is the GoPro on? I have to do this manually everytime, otherwise I will get iosd overlay on a black screen. The phantom will supply power to the GoPro when it is on, but won't turn on the GoPro for you.