Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Fcc-Mode

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by TonG, Sep 5, 2014.

  1. TonG

    Joined:
    Aug 14, 2014
    Messages:
    294
    Likes Received:
    74
    Location:
    The Netherlands
    On which page in the assistant software can I find that the Phantom is in the Fcc-mode.

    Ton
     
  2. fisherjoza

    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Location:
    Zagreb, Croatia
    You have two kind of assistant software, one is for Phantom AS and second is for remote controller RC.
    Download RC assistant software and you will find FCC CE mode inside
     
  3. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun
    I think this is what you are looking for.

    with drone connected, click on button shown to change mode.
     

    Attached Files:

  4. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun
    I think I misunderstood the question.

    When you turn on the transmitter it either beeps once or twice, CE or FCC mode.
     
  5. TonG

    Joined:
    Aug 14, 2014
    Messages:
    294
    Likes Received:
    74
    Location:
    The Netherlands
    I have downloaded the RC software and changed the setting from CE to FCC.
    I did this already on the transmitter itself and it beebs twice during startup.
    Thanks for your answers.


    Ton
     
  6. robinb

    Joined:
    May 10, 2014
    Messages:
    2,907
    Likes Received:
    503
    Location:
    A place in the sun
    The setting is done from the hole in the back of transmitter.