Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

DJI Vision App on Laptop with "Andy" Android Emulator

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by CapnBob, Dec 18, 2014.

  1. CapnBob

    Joined:
    Aug 17, 2014
    Messages:
    297
    Likes Received:
    26
    Location:
    Massachusetts
    It's easy and works fine.
    1) Install Andy Emulator on Windows laptop
    2) Install Dji Vision app within Andy
    3) Connect Laptop to Phantom WiFi
    4) Open Andy, run App.

    Caveat: No WiFi info displayed, all else is there.

    Now, maybe a 900 MHz Joystick setup..

    Android Home Screen:


    Vision App Screen


    Vision App Detail.
     

    Attached Files:

  2. happydays

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    1,845
    Likes Received:
    655
    Location:
    Warrenpoint, Ireland
    For iOS devices, Reflector works well too. Handy for wen you have an audience that wants to look over your shoulder.
     
  3. CapnBob

    Joined:
    Aug 17, 2014
    Messages:
    297
    Likes Received:
    26
    Location:
    Massachusetts
    I assume Reflector is an IOS Emulator?
    Do you get all info on the screen including WiFi?
     
  4. happydays

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    1,845
    Likes Received:
    655
    Location:
    Warrenpoint, Ireland
    It replicates exactly what is showing on the phone screen.
     
  5. ilovecoffee

    Joined:
    Aug 13, 2014
    Messages:
    441
    Likes Received:
    17
    Ah but this is entirely different! It's an emulator. That works! Thanks for sharing this CapnBob. Should make my life easier.
     
  6. wharfbanger

    Joined:
    Apr 13, 2014
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Is Groundstation available?
     
  7. RCF - DRONE

    Joined:
    May 6, 2014
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sylvania, Ohio
    Nice, I have been playing with a bluestacks emulator for the last couple of days, and although I could get it to open, could not get the wifi to connect and it was just unstable. Glad this works. Thanks for posting.