Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Channel Hack

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Sammynels, Sep 7, 2015.

  1. Sammynels

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    585
    Likes Received:
    231
    Location:
    MA
    Can someone send me the file for the Channel hack please?? Thanks in advance!
     
    #1 Sammynels, Sep 7, 2015
    Last edited: Sep 7, 2015
    Mal_PV2_Ireland likes this.
  2. Mal_PV2_Ireland

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    1,230
    Location:
    Dublin Ireland
    • And also a way to change a Samsung note 4''s location settings to outside the EU or can I just use a vpn like HOLA to change the app to think it's in the USA?
     
  3. Sammynels

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    585
    Likes Received:
    231
    Location:
    MA
    Hey dick, make your own thread!
     
    Chris P Duck and Mal_PV2_Ireland like this.
  4. Andrea

    Joined:
    Jun 18, 2015
    Messages:
    153
    Likes Received:
    57
    Location:
    Italy
    ...having read the content of that file, the funny thing of that hack is that... IT WORKS!
    BTW, if you read the instructions of the hack, please notice that you DON'T have to put the content of the file in the ROOT of your phone/tablet (which means having a tooted phone/tablet, like mine), just in the root of your sdcard.
    It took me a couple of trials to understand that...
     
  5. envisionabove

    Joined:
    Apr 13, 2015
    Messages:
    1,036
    Likes Received:
    387
    Location:
    Tim in San Diego
    Fricken nerve huh? He must be on the malt....
    But to try and take over you,re thread...
    Geezzz those across the ponders..
     
    Mal_PV2_Ireland and Sammynels like this.
  6. ler1

    Joined:
    Aug 11, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Have tried and tried to do this channel hack on nexus 7 ll but no luck , have unrared file and put it in andriod data dji go file folder then restarted tablet but it doesn't seem to work, anyone know were I maybe going wrong thanks,
     
  7. Sammynels

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    585
    Likes Received:
    231
    Location:
    MA
    I did it in iOS. I'll test it in a bit
     
  8. thestone11

    Joined:
    Mar 3, 2015
    Messages:
    296
    Likes Received:
    32
    Location:
    Alberta Canada
    For android users:

     
  9. brianb87

    Joined:
    Aug 21, 2015
    Messages:
    788
    Likes Received:
    148
    Let me know how it works. Going to do it tonight.
     
  10. ler1

    Joined:
    Aug 11, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi stone thanks for video, I am using dji go app not dji pilot like in this video, but did everything the same as in the video but no luck?, does the country you live in have anything to do with it not working as it could be a legal issue?, keep getting no signal after 1.3.20 update problem still there even with the new 1.4 update was hoping to try the channel hack
     
  11. Chris P Duck

    Joined:
    May 29, 2015
    Messages:
    299
    Likes Received:
    133
    Location:
    Chester, UK
    You sure you should be going for greater distances Mal?
    ;)
     
  12. Sammynels

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    585
    Likes Received:
    231
    Location:
    MA
    Works good for me.
     
  13. zyxis

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Why can't i mark custom and change channel after channel hack, i see all 32 channels but it is only i auto
    ImageUploadedByPhantomPilots1441745825.967639.jpg
     
  14. thestone11

    Joined:
    Mar 3, 2015
    Messages:
    296
    Likes Received:
    32
    Location:
    Alberta Canada
    Looks like your phantom is not connected to your radio yet!
     
  15. salibaj

    Joined:
    Mar 18, 2014
    Messages:
    32
    Likes Received:
    3
    What I done is installed DJI pilot 1.07 as this gives you the option to custom use the channels. But, before you begin change the region setting on your computer to US.

    After I connected the mobile to the Phantom and selected a channel. Disconnected and updated to latest version.

    It seems to work, but I do have a question. When I go to see which channel is being used, obviously with latest DJI Go App you only see channels up to 20, and I am not seeing the blue line of the channel being used. Does this mean that I am still on the customised channel I used?

    Thanks
     
  16. zyxis

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    No it isnt connected in the image but it did not make à difference, same when connected
     
  17. StevenQX

    Joined:
    Mar 1, 2015
    Messages:
    786
    Likes Received:
    185
    Location:
    Italy
    Maybe depends of the country sets on the mobile device or the gps position. As Mal ask should be good to find a way to avoid the country check allowing free custom channels everywhere.
     
  18. thestone11

    Joined:
    Mar 3, 2015
    Messages:
    296
    Likes Received:
    32
    Location:
    Alberta Canada
  19. zyxis

    Joined:
    Aug 5, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    2
    Ok, thanks