Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

cache the maps

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by msross, Aug 10, 2014.

  1. msross

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    14
    Likes Received:
    1
    Location:
    San Antonio, Texas 78232
    Will be on a tour of Europe soon....France, Switzerland, Germany and Italy....I will be taking my PV2+....How do I cache the maps before I leave the USA? Thanks, Mike....
     
  2. Mako79

    Joined:
    May 16, 2014
    Messages:
    3,510
    Likes Received:
    612
    Location:
    Sydney Australia
    Can you purchase sim cards with data in Europe?

    Another thing can do (untested).
    Does the DJI APP use Google maps?
    If so, fire up google maps, goto the location and type "OK maps". This will cache and store the map data. Do this over wifi as I recall it chewing up a lot of data.
     
Loading...
Similar Threads - cache maps Forum Date
cant cache maps anymore ?? Standard/4k Discussion May 29, 2017
Android Maps Wont Cache Standard/4k Discussion Apr 19, 2017
I either forgot how, or you can't do this: cache maps Phantom 4 Help Apr 7, 2017
Here vs Google Earth Maps and cacheing ... Standard/4k Discussion Jan 3, 2017
how do I cache my Sygic installed maps into Litchi General Discussion Dec 3, 2016