Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Cables???

Discussion in 'Zenmuse H3-2D GoPro Gimbal' started by rustysd, Apr 1, 2014.

  1. rustysd

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Got zenmuse gimbal and there are no cables in box . This normal or an error by the vendor?
     
  2. Kevinski

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Is it the one for the Pantom 2, if so the wire is already on the Phantom.

    Thanks,

    Kev
     
  3. rustysd

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    I have the FC40. I bought the Zenmuse for the Phantom 2 - which exaplins why there were no cables in there.

    It's my understanding that all I need is the 8 pin cable - wire that down the leg - hook it up to the Gimbal - then I'm good to go because my FC40 has the Naza 2.

    We'll see after the cable arrives in the mail ...
     
  4. mcmax20

    Joined:
    Feb 26, 2014
    Messages:
    169
    Likes Received:
    0
    Does the FC40 have the Zenmuse GCU? (gimbal control unit), it also comes with the phantom 2 and is needed to control the gimbal.
     
Loading...
Similar Threads - Cables Forum Date
ITE-DBS01.4 connection cables modification? Phantom 4 Help Mar 8, 2017
Range Extender Antenna ITE-DBS01.4 connection cables modification? General Discussion Mar 8, 2017
What are these cables for? One snatched :( Phantom 2 Help Feb 21, 2017
Gimbal cables phantom 3 standardd Pro/Adv Discussion Jan 30, 2017
Cables for mod Pro/Adv Discussion Dec 25, 2016