Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

2 green, 3 red LED on P2

Discussion in 'General Discussion' started by shaunmed, May 22, 2014.

  1. shaunmed

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    In GPS I'm getting 2 green then 3 red LED flashes and the motors wont spool up. (2 yellow 3 red in AATI mode)

    I have a P2 H3-2D connected to Futaba 14SG.

    Any idea whats going on?

    Many thanks.
     
  2. DeweyAXD

    Joined:
    May 31, 2013
    Messages:
    818
    Likes Received:
    9
    Location:
    Oxfordshire, UK
    Things to check....

    1) Are you using the correct method to power on (I'm sure you probably are)
    2) Have you checked the calibration in the NAZA assistant. If this is a first time for the 14sg make sure the throttle channel doesn't need reversing
    3) Are you close to an international airport and hence in the DJI no fly zone. If you are it won't power on.

    Thats a starter.... I'd hook it to the assistant first to make sure it all checks out there.

    If you are still having problems the best bet is to take a video of your start up procedure and lights and post in here. Also some detail on the 14sg setup, how long you've had it, has it worked on the Phantom before etc.
     
  3. shaunmed

    Joined:
    Mar 9, 2014
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Got it fixed. I had two of the channels reversed on the assistant software configurator.