Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Vision 2 plus not recognized by the pc

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by Luchoabu, Aug 14, 2014.

  1. Luchoabu

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Hi. My DJI was working great until I decided to actualize the firmware to the newest version, 3,06. Since then my gimbal is dead. It is always facing down, the green led on the gimbal is on but I can not control the gimbal from my cel or ipad. When I turn on my Dji the gimbal does not move. When I conect my DJI to my pc it reconizes it as a DJI 2 vision but not the 2 vision plus. I have tried 1000 times downloading the program to my PC making special attention in choosing the software of the 2 plus but still is being recognized as a 2 vision. Everything else on my DJI works fine, what should I do ??
     
  2. nintendrone64

    Joined:
    Feb 19, 2014
    Messages:
    353
    Likes Received:
    2
    Location:
    Simi Valley, CA
    Have you replaced any of the parts on the inside, or has a shop?
     
  3. Luchoabu

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    No. It has been never open nor by me or a shop. I hace only flew it a coupple of times and ver crash it.
    I had had the assistance of the dji people in teo e mails And I sence that they does not knows what is wrong with it.
    I appreciatte any help, thanks
     
  4. ryanhoelzer

    Joined:
    May 31, 2014
    Messages:
    141
    Likes Received:
    4
    Have you tried rerunning the firmware upgrade? Might fix itself by reloading?
     
  5. Luchoabu

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I dont k ow how to download the firmware. I wish I could return it to the oldest version. The only chances the dji page gives you is to return it to the 3 firmware but I could not change the misfunction on my dji.
     
  6. Luchoabu

    Joined:
    Aug 10, 2014
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I have tried to rerun the firmware but it does not worked