Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Promo Clip using Phantom & Gopro

Discussion in 'Photos and Video' started by cornerstore, Apr 8, 2013.

  1. cornerstore

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hi all

    Ive had a Phantom a couple of months and have finally got it to the point where I can show video to clients etc as an additional service I can offer in my video production business.

    Its been quite a journey getting to a point where there is no jello etc as well as getting a post process together using after effects to stabilise the motion before editing in Vegas. I can say it's quite a relief to be on the other side of that little learning curve!

    I filmed it in 1080 60fps and have cut it down to 720p when stabilising footage. Im going to try the 2k profile next and see if I can get 1080 after stabilising. For web I'd suggest 720p is fine

    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Wv1nizvdITc[/youtube]

    https://www.youtube.com/watch?v=Wv1nizvdITc
     
  2. Gizmo3000

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    1,859
    Likes Received:
    2
    Location:
    Sherman Oaks, CA
    Great work!
     
  3. Mark P

    Joined:
    Apr 3, 2013
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Yes very, very nice!!
     
  4. pwright

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    282
    Likes Received:
    0
    Location:
    Las Cruces, NM
    Nice! Well done.

    Now I'm even more embarrassed about the quality of the video I've been getting. :oops: I've really got to get more practice time in so that I can get better at getting smooth shots.
     
  5. cornerstore

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Thanks for the positive feedback!

    Dont forget pwright that I also stabilised that footage in post to get it really smooth. If only it looked like that straight out of the camera!
     
  6. pwright

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    282
    Likes Received:
    0
    Location:
    Las Cruces, NM
    I'll have to come up with some excuse to spend money on AfterEffects and the stabilization plugin or make do with what I got.
     
  7. cornerstore

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    You dont need any stabilisation plugins. You use motion tracking which is a standard after effects tool.
     
  8. pwright

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    282
    Likes Received:
    0
    Location:
    Las Cruces, NM
    Shows what I know about AE (zero). I just use Vegas currently.