Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Is this normal?

Discussion in 'Phantom 2 Vision + Discussion' started by happydays, May 20, 2014.

  1. happydays

    Joined:
    Jul 5, 2013
    Messages:
    1,845
    Likes Received:
    655
    Location:
    Warrenpoint, Ireland
    Just got my P2V+. I have a P1 and a P2V as well. Enabled NAZA mode and upgraded everything to the latest software as requested upon initial plug in. Everything downloaded correctly with no issues.

    Upon startup, the initial sound is different from my other quads. There is the rising scale, but no three beeps afterwards. Strange, but is it normal?

    Then the gimbal clicks as if it is hitting against a stop a few times before leveling off. Seems to work perfectly after that.

    Hasn't been in the air yet as I was overnight charging the wifi repeater. Oh, and it's pouring down here in Ireland.

    Any thoughts?

    CBS
     
  2. chriske

    Joined:
    May 8, 2014
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    It is normal what you describe. Have fun with your Vision + i am having a great time!
     
  3. Bateman233

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    91
    Likes Received:
    3
    Definitely normal with the gimbal clicking when you turn it on, mine does the same thing....think it is trying to orientate itself.
     
  4. Mal_PV2_Ireland

    Joined:
    Mar 4, 2014
    Messages:
    2,589
    Likes Received:
    1,230
    Location:
    Dublin Ireland
    Happy Days, another fellow Irish flyer. Rain here in Ireland? Never ;)
     
  5. chriske

    Joined:
    May 8, 2014
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    there is a update available that stopt the jittering of the camera on startup.