Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

ioSD mark 2 not showing up on monitor

Discussion in 'FPV (First Person View)' started by Mark Picard, May 21, 2014.

  1. Mark Picard

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    I have the P2 with H3-3D gimbal with GoPro H3+ and I'm running the DJI ioSD Mark 2, AVL 5.8 video link kit, anti -interference board and the FPV hub. Monitor, camera, and Gimbal are all working fine, but all the monitor is showing is the camera's info, not the flight info of the ioSD. How do I get it to show the flight info? I have (I think) all the correct updates installed. What am I missing? Thanks in advance!
     
  2. ElGuano

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    2,219
    Likes Received:
    5
    How do you have everything set up? Is the mk2 connected to canbus?
     
  3. Mark Picard

    Joined:
    Dec 31, 2013
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Yup, as I suspected - human error! I had one of the terminals plugged into the wrong spot - switched them and Viola! Thanks!
     
Loading...
Similar Threads - ioSD mark showing Forum Date
Phantom 2 IOSD Mark II H3-2D Gimbal Installation Phantom 2 Discussion Jun 4, 2014
DJI ioSD Mark 2 to Phantom 2 Phantom 2 Discussion May 18, 2014
Should I send back the H3-3D Gimbal and ioSD Mark 2? Zenmuse H3-3D/H4-3D GoPro Gimbal May 16, 2014
IOSD Mark II - Switch Channels with Phantom Remote? Photos and Video Mar 23, 2014
Iosd mark 2 on a phantom 2 with two cameras? Phantom 2 Discussion Jan 12, 2014