Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Did IMU calibration...Never said 'Finished'?????

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by dtviewer, Jun 9, 2016.

  1. dtviewer

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    312
    Likes Received:
    89
    I just attempted an IMU calibration on my P3A.
    It goes from 0 to 100% just fine but I never get the red colored 'Calibration Finished' like I see in the videos I checked here and on youtube.
    It does say calibration ok in white letters after getting to 100%...but like I said never a message that says 'finished'.

    Should I be concerned?
    Thanks
     
  2. Boom

    Joined:
    Mar 17, 2016
    Messages:
    74
    Likes Received:
    14
    Mine does the same. Flies fine.

    Sent from my SM-G900V using Tapatalk
     
    dtviewer likes this.
  3. dtviewer

    Joined:
    Jul 24, 2014
    Messages:
    312
    Likes Received:
    89
    Thanks!!!!!
     
  4. MikeyOnline

    Joined:
    Apr 22, 2016
    Messages:
    338
    Likes Received:
    117
    Mine on Android did the exact opposite when I did a cold calibration and started the IMU calibration as soon as it connected. It said finished after a few minutes but the meter never moved. So I guess it can go either way.

    Mike
     
Loading...
Similar Threads - Did IMU calibration Forum Date
Standard Where did follow me intelligent mode go!!!???? Phantom 3 Help Friday at 6:23 PM
how did i do this again? Pro/Adv Discussion Jun 18, 2017
follow me.... what did i do wrong? Pro/Adv Discussion Jun 18, 2017
What I did was wrong on so many levels General Discussion Jun 17, 2017
removed training wheels today - did some flying and had fun Phantom 4 Pro Discussion Jun 17, 2017