Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional DBS mod range is still the same.

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by maxwell smart, Jan 24, 2016.

  1. maxwell smart

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    853
    Likes Received:
    315
    Location:
    Texas
    I installed the DBS mod, and my range is the same as before I did the mod.
    [ P3P ] I was getting 4,000 ft. before mod, and I am still getting 4,000ft. I have tried 2 diffrant locations. I get low signal, and the app will crash at about the same time.
    I had the same problem before I did the DBS. I think that I am doing something wrong.
    [ I am using Nvidia Shild K1.] I don't have the 32 channel hack. But should go further then 4,000 ft.
    Any help is greatly appreciated. Thanks.
     
  2. Tommymonkey

    Joined:
    Dec 1, 2015
    Messages:
    108
    Likes Received:
    38
    What height are you flying at.
     
  3. maxwell smart

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    853
    Likes Received:
    315
    Location:
    Texas
  4. 2raaas

    Joined:
    Jul 9, 2015
    Messages:
    88
    Likes Received:
    10
    Make sure your antenna is pointing in exactly the right direction, a little out of line and you may get issues?
     
  5. Canadian boy

    Joined:
    Jan 29, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I just joined in hopes to find out some questions I have and a upgrade on antennas was one any new inputs on doing so?
     
  6. maxwell smart

    Joined:
    Feb 24, 2015
    Messages:
    853
    Likes Received:
    315
    Location:
    Texas
    I am still only getting 4000 ft.:confused: