Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can't open Phantom 2 assistant software on Mac

Discussion in 'Phantom 2 Help' started by PhantomMan2, Dec 31, 2014.

  1. PhantomMan2

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I downloaded the latest Phantom 2 assistant software, 3.6, and the latest rc software but when I try to press skip it closes it down and askes to report the problem. I tried with my phantom plugged in and with it disconnected but still no luck. Anybody know how to fix this?
     
  2. Buckaye

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    420
    Location:
    Orlando
    Hi,

    Is your Mac operating system at or above Mac OS X 10.9?
     
  3. PhantomMan2

    Joined:
    Dec 30, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Yes, I am currently running on 10.9.5.
     
  4. Pmcdn

    Joined:
    Jan 26, 2014
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, TX
    Uninstall and reinstall and see if that helps.
     
  5. vwguy60

    Joined:
    Jan 1, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    California
    Right click and then click on open. You will need to do that one time since OS X originally shows it as an unidentified app.
     
  6. Eltrochaphantom

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Location:
    Uruguay
    I have to macs. Imac and MBP.

    On my imac I have 10.10 Yosemite and assistant works perfect

    On the MBP running 10.9 mavericks it doesn't
     
  7. Buckaye

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    420
    Location:
    Orlando
    hmm suspect they created an update that wasn't backwards compatible? - I wonder if people who have lower versions (less than 10.9) are also seeing this issue?
     
  8. Eltrochaphantom

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Location:
    Uruguay
    Yes I tried it at my brother's Mac running 10.8 and problem
     
  9. Buckaye

    Joined:
    Aug 24, 2014
    Messages:
    1,557
    Likes Received:
    420
    Location:
    Orlando
    Well that's sucky :) basically DJI forcing people to upgrade Mac os...
     
  10. Eltrochaphantom

    Joined:
    Dec 29, 2014
    Messages:
    286
    Likes Received:
    0
    Location:
    Uruguay
  11. AirheadJake

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0