Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Battery making loosing signal

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Elesser, Jul 3, 2015.

  1. Elesser

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Hi guys,

    one of the two batteries that came from the P3P , has ever gave me issues regarding the RC.

    In the same conditions (open sky, no mountains, not near wifi's, just over some farm fields) the 'bad' one makes the RC loosing signal, 200m or 20m from me it doenst matter.

    Full charged, the 'bad' one does it up to 17v, dji support said 4.28v per cell is perfect.

    Have you any thoughts on this?
     

    Attached Files:

  2. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    6,811
    Likes Received:
    4,376
    Location:
    Live! From New York!
    If your having issues with it contact DJI for a replacement. There does seem to be a problem by looking at the screen shots.
     
  3. Elesser

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    I did (thru my seller) : they said 4.3V is fine ... and they're asking for a picture of no-signal which means try to fly the phantom without a good control of it!
     
  4. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    6,811
    Likes Received:
    4,376
    Location:
    Live! From New York!
    Ask DJI their opinion on it, not the dealer.
     
  5. Elesser

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    The dealer did it for me. He just gave me even a pic from the chat, the dji support told them that.