Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Bad video connection when flexing antenna

Discussion in 'FPV (First Person View)' started by datamath, Nov 4, 2014.

  1. datamath

    Joined:
    May 25, 2014
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    I tried some new antennae today and experienced a problem with my video transmit signal.

    Black screen at first, then video signal appears when flexing the connection of the TX antenna - PLUS - an intermittent iOSD Mini signal as well.
    So it can't be the antenna - is it the Boscam transmitter or something else upstream? (It fell into the sea but I cleaned it up best I could).

    I uploaded a video here: [youtube]http://youtu.be/ipYAi3dav1M[youtube]

    http://youtu.be/ipYAi3dav1M

    Thanks
     
  2. datamath

    Joined:
    May 25, 2014
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Hi! Could it be a dodgy transmitter?

    It's a Boscam 400mw

    Thanks
     
  3. jtfarabee

    Joined:
    Jun 2, 2014
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I think you're on to something there... Saltwater and circuitry really don't mix well.
     
  4. SteveMann

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    1,986
    Likes Received:
    668
    Location:
    Westford, MA
    It looks like the antenna connection. Did you remove the antenna and use compressed air to blow the connectors clean?
     
Loading...
Similar Threads - Bad video connection Forum Date
Just updated, has video feed but flashed bad connection as well as warming up. Pro/Adv Discussion Dec 16, 2015
Standard video bad lag Phantom 3 Help May 20, 2017
P3A video now lagging badly...why? Pro/Adv Discussion May 14, 2017
bad video monitor feed General Discussion Apr 29, 2017
Throwback to my drone video of a waterfall after a bad snow storm Photos and Video Apr 24, 2017